Sikkerhed

Kære medlem

Hjælp os alle med at holde hjemmesiden fri af hackere. Banditterne er derude og de elsker at grave ind i folks hjemmeside, kun fordi de kan. Del ikke Jeres konti med nogen. Har I mistanke om, at nogen måske har fået fat I jeres password så skriv til administrator .

Brug stærke passwords
Forskellige- og stærke passwords, styrker sidens sikkerhed. Store bogstaver, små bogstaver og tal besværliggør dermed hackerens adgang.
Sæt ikke (v) i Husk mig, men skriv dit password hver gang og lav den gerne om hver 14 dag eller oftere.

Har man problemer med at lave et stærkt password så brug link der kommer længere nede i teksten. En hacker regner hurtigt BDKpeter47 ud.. Så gør det til en vane at lave svære password så vi kan beskytte siden..

Vi tager backup af siden hver anden dag eller så snart vi kan se at der lavet noget nyt..
Derudover er der installeret forskellige plugins til at holde hackere ude og de bliver opdateret så snart vi kan se at de skal.

Wordfence Security er et installeret plugin, der drastisk øger sikkerheden på vores site. Wordfence scanner jævnligt systemfilerne og plugins op mod WordPress.org, og advarer mod ændrede eller forældede filer. Firewall funktionen udelukker automatisk IP adressser, der gentagne gange fejler login (brute force angreb).
Passwords fra alle medlemmere bliver hver dag scannet og alarm vil lyde såfremt et password er for svagt…

Vi har gjort meget for at holde hackerne ude som gerne vil ind. I må gøre det sidste, så vi får en stærk side..

Hjælp til at lave et stærkt password

Genrer nyt password

Hold styr på dine adgangskoder med en password-app

Jo flere services man anvender, jo flere passwords skal man huske – og risikoen for at glemme et password er stor. Et gennemsnitligt menneske kan huske ca. 7-9 tilfældige tegn og hvis man skal bruge mere end 20 forskellige passwords, så er det næsten umuligt ikke at glemme et password.

En god løsning på dette problem er at I bruger en password-app på sin smartphone, eller en password-service på nettet. Disse fungerer som en slags pengeskab, hvor man kan gemme oplysninger om alle konti og passwords og kan slå dem op når man har brug for dem.

På den måde skal man kun huske et enkelt password, som er ”nøglen til pengeskabet”

Apps til Iphone:

Keeper Password
OneSafe
eWallet

Apps til Android:

Keeper Password
OneSafe
eWallet
MindWallet Password

Til PC windows:
LastPass
KeePass

Til MAC OS X
LastPass
KeePass
Bank Vault


Kommende begivenheder

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt