UV-Jæger ved Bjerringbro Dykkerklub

 

 

Jægerne ved Bjerringbro Dykkerklub betragter du hurtigt som kammerater, fordi I jager sammen hver gang.

Vi er aktive jægere der nyder at være derude i vandet, hvor vi hører hjemme.
Vi tager på dagsdyk, natdyk, vragdyk og overnatningsturer og helst steder, hvor vi er bare er os selv og spiser det vi fanger, samler ind hvad vi kan finde og nyder det sammen ved bål og hygger os.
Klublivet er ikke for alle, sociale medier vinder indpas, hvor man kan være sig selv uden egentlig at tænke på andre. Tilmelde sig arrangementer uden egentlig at rører en finger.
Har man lyst til at komme på tur spørger man bare gutterne og altid er der mindst én der melder sig på. Man ved hvem man kommer ud sammen med for vi kender hinanden og hvordan vi jager. Skal man låne udstyr så er der altid en der har noget ekstra.

Klublivet i Bjerringbro Dykkerklub giver dig kammeratskab og dermed fuld udbytte af din fritid i vandet.

Nyt medlem vil få alle muligheder for at komme med på turene, man er altid velkommen til at komme med og er man helt ny i uv-jagt så kan vi vise dig præcis hvordan du kommer godt igang.

Bjerringbro Dykkerklub har en 6- mands Rib, som vi kan bruge så ofte vi vil. Den kan hurtigt tage os ud til de steder, hvor man normalt ikke kan komme.

I klubben har vi mange aktive flaskedykkere. Mange af dem har dykket på de fleste vrag i DK og kender til bundforhold på de fleste af de spots som vi bruger. UV-Jægerne har derfor adgang til en vidensbase, som ikke kan findes andre steder. I klubben om onsdagen kan man altid finde flaskedykkere som gerne vil høste ud af deres viden.

Alle nye medlemmer skal igennem CMAS* i først kommende vintersæson. Dygtige instruktører fortæller dig alt hvad du skal vide og giver dig en solid ballast når du som uv-jæger skal ud i havet. Selv om man har været uv-jæger i mange år så kan man aldrig indøve teknikkerne én gang for meget.

Vi har som krav i klubben, at alle skal afslutte vinterhalvåret med 500 meter svømning uden grej og aflægge en stress prøve.
Vinterhalvåret bruger vi i Bjerringbro svømmehal, hvor vi træner vores teknikker og vores evner som uv-jægere. At holde vejret længst muligt. Vi træner gerne 2 og 2  eller flere og har en del øvelser som skal gøre os til dygtigere uv-jægere.

Medlemskab af Bjerringbro Dykkerklub giver dig medlemsskab af Dansk Sportsdykker Forbund.
Dansk Sportsdykker Forbund deltager aktivt i pleje af vores fiskebestand og du er dermed som medlem med til at pleje det som vi høster.

Vi har klubtur til Langeland hvert år i samme hytte på østsiden i Kristi Himmelfarts ferien.

Du kan tage speedbåds certifikat i klubben.

Du kan tage livredder uddannelsen i klubben.

 

Klubben er måske “gammel”; men medlemmerne er unge af sind. Der er altid godt humør, kaffe på kanden. Alle er med på et dyk, en snak om erfaring eller hjælpe til med dit liv under vandet.

 

 

 

 

 


Kommende begivenheder

Der er ingen kommende begivenheder på dette tidspunkt